Slut i rutan. Glad och trött. Sova!

Dagen blev fantastisk. Det var hårt att stiga upp och laga stor frukost till 12 personer när man knappt sovit fredag och lördag. Men det gick. Och idag var det race day. Än en gång imponerade Motorland Aragon och Dorna (företaget som driver MotoGP) med sin precisa organisation och logistiska förmåga.

I solen och värmen satt vi på Apberget och njöt av spännande racing. Efter själva MotoGP-loppet linkade jag till vårt garage som låg på gångavstånd (modell längre) för att dricka vatten, öl och samla ihop gänget för vidare transport till lägenheten.

Väl inne i Alcaniz gick efter en stunds uppfräschning på en lokal bar och åt tapas-middag. Utsökt och billigt. Vi förde precis den typen av roliga samtal när alla är glada men kanske lite för trötta att vara fullständigt stringenta. Frasen: “Jag förstår inte riktigt hur du menar…” återkom ganska ofta.

Avrundar kvällen med att skriva detta och tvätta hjälmfodret. Lite kort, lite hackat men med ett leende. Nu ska jag sova. Imorgon packar jag ihop och kör 425 kilometer till Alicante för att hålla lite bad- och solsemester.